Haveanlæg – alle typer pleje- og anlægsarbejde

Vi skaber flotte og velplejede omgivelser

Skal du have anlagt et nyt haveanlæg, eller ønsker du hjælp til pleje og vedligeholdelse? Hos JHJ Beton Enterprise har vi stor ekspertise med haver, parker og andre grønne områder. Vi er altid klar til at gøre dine grønne omgivelser flotte og velplejede.

Vi udfører have- og anlægsarbejde for private, erhverv og offentlige myndigheder. Vi holder til i Dragør, på Amager, hvorfra vi servicerer kunder i København, Storkøbenhavn og Midtsjælland.

Professionel rådgivning om pleje og nyanlægning

Vi løser alle former for pleje- og anlægsopgaver i alle typer haver og parker. Det kan være alt fra den lille forhave på villavejen til den store grund omkring sommerhuset. Det kan også være grønne områder omkring virksomheder, institutioner og boligselskaber. 

Ethvert haveanlæg bør være en fryd for øjet. Et fristed, hvor man kan koble af, finde ro og få ny energi. Vi tilbyder professionel rådgivning om pleje af eksisterende haver og planlægning af deres fremtidige indhold.

Vi står gerne til rådighed helt fra den første skitse. Vi kan for eksempel lave snoede stier rundt i de haverum, som opstår mellem hække, hegn og beplantninger. Vores mangeårige erfaring inden for haver og anlæg er din sikkerhed for at få en helstøbt og smuk arkitektonisk løsning.

Få et uforpligtende tilbud på et haveanlæg

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et konsulentbesøg og en samtale om dine ønsker og behov. 

Vi tager både små og store opgaver inden for pleje og vedligeholdelse af haveanlæg, og vi har konkurrencedygtige priser. Vi laver gerne et uforpligtende tilbud med en god pris.​

Få et uforpligtende tilbud på entrepriseopgaver

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi arbejder med støbning af beton, haveanlæg, indkørsler, fliser og sten for både privat og erhverv i hele region Hovedstaden. 

CVR: 40181466

Kontakt

JHJ Beton Enterprise

​Emmerich Alle 3, 2791 Dragør

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 44 29 89

E-mail: ​jhjbeton@outlook.dk