Belægning – indendørs eller udendørs flisebelægning

Vi garanterer et smukt og solidt belægningsarbejde

Overvejer du at få lagt en ny flisebelægning eller en anden belægning? Hos JHJ Beton Enterprise er vi eksperter i at lægge fliser, og vi lægger også gerne fliser hjemme hos dig. Vi laver både indendørs og udendørs flisearbejde.

Vi arbejder for private, erhverv og offentlige myndigheder i blandt andet Dragør og på Amager, men vi kører også i København, Storkøbenhavn og Midtsjælland. Uanset om det er en stor eller lille opgave, er du altid garanteret et smukt og solidt belægningsarbejde i topkvalitet.

Få en flot flisebelægning i indkørslen eller på terrassen

Vi laver alle former for indendørs og udendørs flisearbejde. Det kan for eksempel være en indkørsel eller terrasse. 

Du kan naturligvis se frem til holdbare og æstetiske resultater, og vi hjælper gerne med inspiration, råd og vejledning.

Vi kan lægge en belægning såsom:

  • Gulvfliser​
  • Kørefliser
  • Havefliser
  • Trappefliser
  • Terrassefliser
  • Enhver anden flisebelægning.

Hvad koster belægning pr m2?

Vores priser for en belægning pr m2 afhænger af, om det er indendørs eller udendørs. Dertil kommer særlige ønsker til fliserne. Jord- og bundforhold har også en betydning ved udvendigt belægningsarbejde. Dertil kommer eventuelle gamle fliser, som skal fjernes og bortskaffes.

Du er velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere, eller hvis du ønsker, at vi kommer ud for at kigge på opgaven. Vi tager gerne en snak om særlige ønsker til mønstre, farver og udformning. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på at lægge en ny flisebelægning.

Få et uforpligtende tilbud på entrepriseopgaver

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi arbejder med støbning af beton, haveanlæg, indkørsler, fliser og sten for både privat og erhverv i hele region Hovedstaden. 

CVR: 40181466

Kontakt

JHJ Beton Enterprise

​Emmerich Alle 3, 2791 Dragør

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 44 29 89

E-mail: ​jhjbeton@outlook.dk