Støbning af gulv og andet støbearbejde

Få et solidt betonarbejde i topkvalitet

Leder du efter et professionelt betonfirma, som tilbyder støbning af gulv eller andet støbearbejde? Hos JHJ Beton Enterprise udfører vi alle former for betonarbejde i forbindelse med erhvervsbyggeri og boligbyggeri. Vi udfører også småopgaver såsom at støbe et betongulv eller fundament til en garage eller et skur.

Vi arbejder for både private og erhverv, herunder industrielle og offentlige bygherrer. Det kan være kunder i blandt andet Dragør og på Amager, men vi dækker hele København, Storkøbenhavn og Midtsjælland. Du er altid garanteret et solidt betonarbejde i topkvalitet, når du bruger os.

Vi har et indgående kendskab til beton

Vi har ekspertise med alt fra støbning af fundament, gulv og etageadskillelse til vægge, mure og trapper. Det kan også være punktfundamenter og terrændæk. Desuden udfører vi vedligeholdelse af beton såsom reparation af kældergulve og sokler med videre. 

Alt arbejde med beton kræver erfarne håndværkere, som har et indgående kendskab til de relevante metoder, værktøjer og materialer. 

Vi har store kompetencer med støbearbejde, og derfor kan du trygt vælge os. Det er uanset, om der er tale om støbning af gulv i en mindre garage, eller om der er tale om en større betonentreprise.

Få et uforpligtende tilbud på støbning af gulv

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om, hvad vi tilbyder, og om, hvordan vi kan hjælpe dig. 

Vi tager også gerne en snak om priser og eventuelle budgetter. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris pr m2 for støbning af gulv eller for enhver anden støbeopgave.​

Få et uforpligtende tilbud på entrepriseopgaver

Udfylder du formularen her på siden vender vi snarest tilbage med et godt tilbud på din ønskede opgave indenfor 48 timer.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om os

Vi arbejder med støbning af beton, haveanlæg, indkørsler, fliser og sten for både privat og erhverv i hele region Hovedstaden. 

CVR: 40181466

Kontakt

JHJ Beton Enterprise

​Emmerich Alle 3, 2791 Dragør

Find vej via Google Maps

Telefon: 24 44 29 89

E-mail: ​jhjbeton@outlook.dk